Vernieuwing

Vernieuwing

Stel je voor, je bent gemiddeld 80 jaar en je kijkt terug op je leven, 

                         Waar word je blijer van?

van de dingen die je wel gedaan hebt in je leven of van de dingen die je niet gedaan hebt in je leven?  

 

Je eigen leven is het kostbaarste kado wat je krijgt in je leven.

Stel je eens voor dat er iemand is die zonder aarzeling, verlegen of angst in het leven staat. Iemand die het leven ziet al een uitdaging, het  leven onderzoekt en zich er zacht en inspirererend in ontwikkeld. Stel je die persoon eens voor die straalt van enthouiasme, geluk en liefde, die altijd plezier heeft en belemmeringen op het pad omarmt om verder te groeien in zijn of haar kracht.

Hij of zij geeft blijk van een leven vol geloof en vertrouwen in zichzelf toch?

Elk mens krijgt een prachtige hoeveelheid energie, capaciteit en kracht mee bij de geboorte. We hebben iedere dag de keuze om in het moment te kiezen tussen verschillende dingen vanuit vrije wil.  We kunnen kiezen of we licht of donker kunnen denken, of we gedreven en vol inspiratie zitten of ons gedeprimeerd voelen. Kiezen we voor uitdagingen of laten gaan we op de vlucht.  Denken in mogelijkheden of denken in beperkingen.  Laten we ons leven leiden of leiden wij ons leven?

Het is maar wat we ermee doen. Samen gaan we kijken naar jouw onbewuste sturingen, naar je overtuigingen en naar je gedrag.  We gaan jouw dromen, doelen en verlangens bewust maken zodat je zelf weer de leiding krijgt over jouw leven.  Wat zijn jouw kernwaardes voor het leven dat je leeft, kloppen die wel bij het leven van nu of heb je daar wat in te doen.

We gaan weer leren dromen en leren deze dromen te gaan leven. Om weer bewust in het leven te staan en vanuit jouw intuitie weer beslissingen te nemen. We gaan kijken waar jouw passie ligt en welk pad voor jou is weggelegt.

Samen gaan we leren doen om in beweging te komen want alles valt en staat met jouw besluit. Ik kan jouw spiegel zijn naar een nieuw uniek leven. Alleen als jij dit wilt.